Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 12:47 PM   #2 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İNDİGODAN KRİSTALE GEÇİŞ KRİZLERİ

Geçisin Üstesinden Gelme Ustalıkları

Verebileceğim en iyi öğüt işlemi kabul etmek ve direnç göstermemektir. Kendi geçişim yaklaşık 18 aydır sürüyor. Anahtarın kabul olduğunu keşfettim. Bir gün uyanacağım ve tekrar "normal" hissedeceğim umudunu muhafaza ediyordum. Bu, bir daha asla ayni hissetmeyeceğimi ve yeni yerimde daha rahat hissedebileceğim ve daha iyi basa çıkabileceğimi kabul ettiğimde idi. Sonra bu yeni durumun macerasını veya pozitif tarafını keşfetmeye başlayabilirsiniz.
Aşağıda bu geçis krizleri ile bas etmek için bazı tavsiyeler var :

a. Varlığınıza olmakta olan şey ile barış içinde olun. Siz Kristal bir varlık oluyorsunuz. Bunun için başka bir deyim "Meshedilmiş varlık"tır, bu 9 boyuta ve belki 13 boyuta ful erişebilen çok - boyutlu bir varlık anlamına gelir. Bu noktada benim deneyimim bazı insanların sadece 5. boyuta açıldığı, diğerlerinin 6. boyuta gittiğidir. Eğer 6. boyuta geçebilirseniz , o zaman bu yasamda muhtemelen ful 9 boyut farkındalığına ulaşırsınız, eğer çok yakın gelecekte değilse. Ne güzel bir nasip ve kutsama !!

b. Kendinize nazik olun ve kendinizi besleyin. Hatırlayın, bir Kristal varlığı olarak "anne" enerjinin ve "baba" enerjinin eşit dengesini taşıyorsunuz. Anne, yeni - doğmuş bir bebek olarak kendinizi beslemenizi söyler, çünkü gerçekte siz yeni doğmuş bir bebeksiniz. Gücünüzde büyümek ve yeni çevrenizin ustalıklarını öğrenmek için zamana gereksiniminiz var. Güven burada çok önemlidir. Ben kendi geçişimi, çok az kaynakları olan kendi isimde bekar kendini - destekleyen biri olarak yaptım. Fiziksel durumumun hayatta kalmak için yeteri kadar para kazanmamı engelleyeceğinden çok korktum. Ama yine de süreçten geçtim ve hala kendi evim var ve her zaman yeteri kadarına sahibim..

c. Eğer geçisin belirtilerine yardımcı olabilirseniz herhangi türde bir ilaç almayın. Açık olarak, sağlığınız için ilaç almaya devam ediyorsanız, o zaman buna devam etmeye gereksiniminiz var. Ancak her hangi türde eğlenceye ait haplar almayın, bunlar işlemi kötüleştirir/ağırlaştırır ve daha yüksek boyutlarda "bir yerlerde" kaybolabilirsiniz. Ayrıca anti - depressanlar ve sakinleştiriciler kullanmadan basa çıkmaya çalısın, yine, eğer bunları kullanmaya devam ediyorsanız (bu tür bir tedavi görüyorsanız) tıbbî tavsiyeye gereksiniminiz var ve onları bırakmayın. Alınacak en iyi yol homeopatik ve naturopatik ilaçlar almaktır ve Çiçek Özlerinin de çok faydalı olduğunu keşfettim.

d. Kalabalıklardan ve kalabalık yerlerden kaçının. Yorucu ve toksik çevrelerde uzun süre harcamak yerine ihtiyaçlarımı karşılamak için haftada bir saat "sıkı alışveriş" dönemi uyguluyorum. Kademeli olarak bu çevrelere maruz kalmaya daha fazla tolerans gösterebileceksiniz. Burada anahtar, şüphesiz, çevreden etkilenmek yerine, kendi huzurunuzu ve uyumunuzu muhafaza etmektir, gerçekte siz çevreyi pozitif şekillerde etkilersiniz. Kristal kişi her zaman pozitif enerjiyi muhafaza eder ve taşır, ancak dengenizi kazandığınızda ve kolayca tekrar insanların arasında hareket edebildiğinizde inanılmaz derecede güçlü şekillerde bu enerjiyi kullanmayı öğreneceksiniz.

e. topraklanmış ve merkezlenmiş kalın. Daha yüksek boyuta ait farkındalığa alışmakta olanlar için bu çok meydan okuyucu olabilir. çoğu zaman bas dönmesi ve ferahlık hissedeceksiniz. Ancak yaşamın fiziksel ve topraklanmış yönlerine ful dikkat göstermeye çalısın. Burada anahtar egzersiz yapmak, yürümek, yemek yapmak ve sanatsal meşguliyetlerdir. TV'nin önünde veya bilgisayar oyunlarının başında saatler harcamayın. Bunlar sadece topraklanmamış olmaya hizmet eder.

f. Yapabildiğiniz kadar çok Doğada zaman geçirin. Taze havada ve Güneş ışığında zaman harcamanın yeni bedenlerinizi güçlendirdiğini göreceksiniz. Ayrıca devalar sizin işlemlerinizi desteklemek için oradadır.

g. Basit şeyler yeyin ve mümkün olduğu kadar çok taze sebze ve meyve yeyin. Kahverengi pirincin ve sebzelerin bu yeni beden için en iyi gıda türü olduğu rehberlerim tarafından bana söylendi. Mamafih, arzularınızı yerine getirin - caninizin çektiğini yeyin. Bu diyet yapma zamanı değildir. Bedeniniz içinden geçtiğiniz süreçlere yakıt olması için çok miktarda beslenmeye gereksinim duyuyor. Kilo da alabilirsiniz, ama bunun geçisin bir parçası olduğunu kabul etmeye gereksiniminiz var.

İndigo'dan Kristal'e geçis yapan pek çok insan biliyor ki bu geçisin en belirgin iki belirtisi aşırı yorgunluk ve bitkinlik hissidir. Her zaman kendilerini bitkin hissederler ve sadece uyumak isterler.Uykuları derin olur ve uyanmayı canları istemez.

Neler oluyor, niye kendimizi böyle hissediyoruz ?

A. A. Michael'in anlattığına göre bu yorgunluğun uc nedeni var: -Duygusal beden temizliği -Fiziksel ve "süptil" bedenlerimizin zehirlerden temizlenmesi -Tam anlamı ile çok-boyutluluk idraki Yukarıda belirtilen her safha değişik bir şekilde ele alınabilir.