Konu: reiki ve ben
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 01:12 PM   #45 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Cevap: reiki ve ben

Tabii deneyimler değişken olabiliyor;ancak astral seyahatin olması için hem gayet rahat bir vücuda hemde korkudan çok uzakta bir bilince sahip olmanız gerekiyor o anda.ve bu bilincin açık olması gerekiyor.yanii astrale çıkma gibi bir deneyim yaşamaya kalksanız bile heyecan veya en küçük bir endişede bu deneyim olmadan biticektir ve insiyasyonunuzu yapan masterınızla bu korkunuzu paylaştığınızda size yardımcı olacaktır.Haa diyelim ki öyle bir şey oldu ki bilinciniz bedeninizden ayrıldıktan sonra yerine geldi ve bir baktınız astral seyahat yaşıyorsunuz, böyle olduğunda da iki seçenek var önünüzde; o hal e girdiğinizde(astral dubleniz olarak bilincinizle uyandığınızda) sizdeki huzuru göreceksiniz ve öyle bir durumdan hiç çıkmak istemeyeceksiniz.ikincisi ise yine heyecan ve ufak bir korku hissetmeniz durumunda yine bedeninizde olacağınızdır.Astral seyahatin her an ında sakin olmak en önemli şeydir.diğer türlü seyahatiniz sonlanır.
Ayrıca başta da söylediğim gibi masterınıza bu endişenizi söylediğiniz taktirde sizin yanınızda olacaktır zaten ve size yardımcı olacaktır.Benim fikrim bu yönde.
Astral seyahatin nasıl birşey olduğunu bilerek,deneyimlerime dayanarak yorumladım tabii ki.Bilgilerim deneyimlerim kadar :) karar sizin.Ancak masterınızı seçtikten sonra kendisiyle konustuğunuz zaman sizi çok daha iyi aydınlatacaktır diye düşünüyorum...
Sevgiler...
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla