17-06-2009, 07:08 PM
|
#45 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
tamam şimdi anladım arkadaşım çok teşekkürler...peki bir tane mahkeme sorunumla ilgili yapacağım ama yeğenim içinde duaetmek istiyorum.iflas için iki dua aynı anda yapılabilir mi?şimdiden teşekkürler... | sudemciğim, her konuda yapabilirsin, ama tek tek... Yani her birinde ayrı ayrı arınma sözkonusu. Bu akşam ise toplu bir çalışma olacağından, hepimiz tek konu -işsizlik- hakkında çalışacağız. Bu anlayışın temelinde, görerek, duyarak, yaşayarak, bir şekilde algımızdan geçen her sorundan sorumlu olduğumuz var. Dolayısıyla senin kendin ve yeğenin için dile getirdiğin problemler benim ve okuyan herkesin sorumluluk alanında olduğu için, kişisel olarak ben bu konularda arınma yapmayı planlıyorum... Ama bu gece işsizlikten arınacağız:)
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |