17-06-2009, 08:41 PM
|
#42 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kardeşlere Mesaj Eywallah kardeşlik, inşallah herşey gönlünce olsun inşallah.
Sanada slm bu arada "günlük" unutmadık yani seni, bi yazalım bakalım ne zamandır yazıp çizittirmedik havadisleri. Bi keyifliyim 3-4 gündür sorma yani, nedeni yok varsada henüz ben bilmiyorum. Nikotinsiz günlerimizde 13. gün. vücutta ihtiyaç yok şükürde hala sigaralı fanteziler kuruyorum aklımdan atamamışım daha. Ciklet çiğneme yüzünden çene ve şakaklarda ağrılar olmaya başladı cikleti biraz frenledim şimdi cikleti bırakmaya çalışıyorum sanırım bunun için bir telkin yapılmamıştır henüz. Sigara bıraktıktan sonraki tek mutlu ve olumlu haber kilo almaya başladım nedeni verdim kendimi yemeğe.Çok kişi için kabus olabilir ama benim gibi kilo almakta zorlanan biri için iyi haber.Aslında 14-15 kilo alsam fena olmaz aslında bu kürdanlıktan kurtuluruz
Sınava hazırlanma işini salllıyorum bu ara hiç canım istemiyo onada tekrar ısınma turları yapıcaz. |
| |