Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2009, 09:01 PM   #33 (permalink)
aquariel
Teğmen

aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart Cevap: ana kuzusu...

Sudem8 cok hakli. Alinda cok sanslisin Ayses. Bogalar cok iyi baba ve es olurlar. Ama onlari biraz taniman gerekir. Tartismalarda benim esim daha olumlu ve uyumludur. Tek sevmedigim ozelligi herseyi herkese anlatmasiydi. Ama onu da zamanla azaltti. Cunku benim en sevmedigim seyleren birisi herseyimi herkesin bilmesi.
Bak nisanlin parayi annesine verdigini, aranizda gecenleri annesine anlattigini soyleyerek aslinda sana yardim etmis.
Bu arada hem babam, hem de esim haksizligi sevmezler. Haksizlik yapan anneleri bile olsa farketmez. Bir de cok duygusaldirlar. Tek yapman gereken o kizinca sen susacaksin, sonra sakince derdini anlatacaksin. Biliyor musun babami kendime dert ortagi yaptigimda ortaokul son siniftaydim. Yine kucuk bir hikaye Aysescigim;
Kabadayi evlenmek istemis. Yasi biraz geckince bir kizdan soz etmisler. Akilli, is bilir, sakin ve seni idare eder demisler. Kizi begenen kabadayi "evlenmeden once benimle ilgili bilmen gereken birsey var" demis. "Ben eve geldigimde kasketimi one egik gorursen bil ki sinirliyim. O zaman bana bisey sorma ve sessiz ol" demis. Kiz da "tamam ama bende etegimin ucunu belime soktuysam bil ki bende sinirliyimdir. Sen de bana bulasma" demis. Kabadayi bir gun kasketini one egerek eve gelir ki karisi da etegi beline koymus. Hic ses cikarmadan kasketi geriye atmis. Guzel guzel sohbet etmisler. Uzun yillar sonra kabadayi esine sormus "neden hic seninle kavga etmedik biz hanim. Disarida kizdim eve geldim ama evde hic sinirimi bosaltamadim." Karisi demis ki " ben senin gelisini camdan izliyordum. Kasketin ondeyse, etegi belime doluyordum. Boylece birbirimize bulasmamak icin sakinlesiyordun"
Bi kadinlar aslinda dinlemeyi bilirsek erkekleri idare edebilirmisiz. Her erkek kucuk bir cocuk gibidir. Bazen bakiyorum da oglum ve esimin tepkisi ayni. Tabii esim bunu soyle yorumluyor ;"eh tabii ki oyle olacak cunku benim DNA'mi aldi" Elbette askim elbette :-))