17-06-2009, 10:31 PM
|
#40 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ana kuzusu... Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
ben de aynı kanıdayım...arkadaşlar çekim yasası sitede acaip işliyor..burada bile çekiyoruz birbirimizi...site kurucusuna ve diğer akadaşlara çok teşekkürler...birbirimizle yardımlaşma ve sohbet imkanı buluyoruz... | y Kesinlikle. Ziaret edemedigim gun eksiklik hissediyorum. Insanlarin oluml olumsuz dusuncelerini okumak ve kendime pay cikarabilmek cok guzel. Alıntı: ayses Nickli Üyeden Alıntı
sevgili aquariel:)
inşallah bıgun tanısırız...cok ısterımmm hemdee...yanlıs hatırlamıyosam yunanıstandasınız ama elbet gelıceksınız tr.ye:) ozamanda yuzyuzeyken basınızı şişiririm:)) her konuda tecrubelerınızden yararlanırım..... | Bende gorusmek isterim. Bu beni cok mutlu eder. Karsilikli birbirimizin tecrubelerinden faydalanabiliriz. Benim de senden ogrenecegim cok sey oldugunu biliyorum. Hem kafm da sismez, inan. Severim dinlemeyi ve konusmayi :-))
__________________ Sayet birisinin zekasini yok etmek istersen, ihtiyac duyulan ilk sey korku yaratmaktir. OSHO |
| |