Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2009, 02:15 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Eğitimcilerimiz: Atakan Sönmez

İnsan zihninden her gün yaklaşık 60.000 düşünce geçmektedir. Düşüncelerimizi değiştirmek için en etkili yöntem olumlu sözler içeren kayıtlar dinlemektir.
Dünyada bu tür kayıtlar eğitimden iş dünyasına spordan günlük yaşama bir çok alanda kullanılmaktadır.

Atakan Sönmez 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü mezunudur. Nlp eğitimi almıştır.
Elektronik bilgisini kullanarak Ritmotrans adını verdiği ritmli okuma metodunu kullanarak olumlu düşünceler içeren kayıtları çok daha etkin bir hale getirmiştir.
2006 yılında kurmuş olduğu hayatimdegisti.com sitesi 46.000 üye ile bu konularda dünyada ki en büyük ve en kapsamlı site haline gelmiştir.

Ritmli okuma tekniği ile hazırlanan kayıtları dinleyen binlerce kişi hayatlarında ciddi anlamda değişiklikler olduğunu ifade etmişlerdir.

Bu teknik ile ilgili İstanbul, Ankara, İzmir illerinde seminerler vermiştir.
Olumlu düşünceler içeren kayıtları dinleyen kişiler hayatlarının birçok alanında değişim sağlarlar.
Daha mutlu olma, iş yaşamında ve okul yaşamında başarı, daha dik durma,göz temasının kuvvetlenmesi bunlardan bazılarıdır.

Seminerde anlatılacak konuların yanı sıra katılımcılara cd verilecektir. Bu cd’yi düzenli olarak dinleyen kişiler kısa sürede hayatlarında değişim sağlamaktadırlar. Cd içerisinde motivasyon,öz güven gibi konularda özel kayıtlar olacaktır.


Seminer’de telkin cd’lerinin ne olduğu nasıl dinlenmesi gerektiği, ne gibi faydaları olduğu gibi konularda bilgiler verilecektir.
Bu teknik kullanımı oldukça basit ayrıca zaman harcamak gerekmeyen inanmanın gerekmediği somut değişimler sağlayan bir tekniktir.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline