Konu
:
başkası nasıl değişir
Tekil Mesaj gösterimi
19-06-2009, 02:39 AM
#
10
(
permalink
)
sudem8
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: başkası nasıl değişir
Alıntı:
başkası
Nickli Üyeden Alıntı
kendimi kötü hissediyorum hep başkaları buna sebep oluyor
Sevgili başkası iyi olmayı istiyormusun?değişmeyi mutlu olmayı seç...o zaman başkası olmazsın, kendin olursun... şu nickin dahi değişir .... hani
Tarkan'ın şarkısı gibi Başkası olma kendin ol
Böyle çok daha mutlu olursun...Bizi yaratan ALLAH ımızda bizden istediği bu...özümüzü bulmak için değişmemiz gerekiyor...Ben de senin gibi hep hatayı başkalarında aradım...
sorumluluğu atarak kurtulacağımı sandım...mutsuzluğumun nedenini başkalarına yükledim.bu siteye girince öğrendim.meğer sorumluluğu alınca
değişmenin gücü bendeymiş.
ayrıca seni mutsuz eden insanların canını sıkmasına izin vermezsen hiç kimse seni üzemez. Bizi mutsuz etmelerinin nedenide çözümü de bizim içimizdeymiş.... içimizde barındırdığımız negatif duygularmış.Bu seni üzen kişi için :
Benim o kişi ile probleme neden olan içimdeki hatalı düşünceler için üzgünüm.lütfen beni bağışla özür dilerim. diyerek arınıyoruz.önce kendimizi affederek.sonra başkalarını...
yaradanıma ruhuma güvenip, beni dünyaya getirdiği için
seni seviyorum...
bana kendi özelliklerinide uyumladığı için ve çok özel bir varlık olarak bütün dileklerimi yerine getirdiği için
Teşekkür ederim
diyerek arınmayla başlayabilirsin...
sudem8
Açık Profil bilgileri
sudem8 nickli üyeye özel mesaj gönderin
sudem8´nin Web Sitesini ziyaret edin
sudem8 - Daha fazla Mesajını bul