Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 01:19 PM   #167 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

sabaha kadar uyumadım.öğleye doğru kalktım.Hem dua ettim hem arınma tekniği iki nokta hepsini sabaha karşı sessizlikte yaptım.daha etkili olduğuna inanıyorum.arkadaşlar bu iş bana yaradı.dükkanımı devren kiraya veriyorum şu aralar.fakat adam başka şehirde herzaman gelemeyeceği için kafeye işletmeci olarak benim yapmamı istedi daha doğrusu iş teklifi etti.ilkönce hayır dedim sonra düşündüm aklıma yattı.Bakalım değerlendirmeyi düşünüyorum.üniversiteli gençler geliyor canlı müzik...çalışanları da var.Hem dükkan sahibi hem işletmecisi olcam.BU ARINMA İŞİNİ DE ÇOK RAHAT SERBEST YAPMAK GEREKYOR AYNI İKİ NOKTA GİBİ...yine yaptığım iki noktayla ilgili yeğenimin eşi iflas etti çelik fabrikaları vardı.fabrika bugün satılacaktı.dün iki nokta yaptım sabaha karşı satış dursun diye...sabah 10 da mesaj attı müjde satış durdu diye çok sevindim..arınmayı da sık sık yapıyorum...