Alıntı:
saman Nickli Üyeden Alıntı
sevgili sudem,
sanki kendiniz yapıyormuş gibi anlatırmısınız şu iki nokta mucizesini, konu ile ilgili biraz fikrim var çok basit deniyor, ancak ben henüz üstesinden gelmiş değilim ,,
A dan Z ye bahsedebilirmisiniz biraz,mümkün mü rica etsem.. mesala kızkardeşim içinde yapabilirmisiniz,:), banka krediyi onaylasın inşallah ve evi alabilsinler :)
teşekkür ederim
sam, |
tamam canm yaparım kardeşinin ismini özelden bildirirsen daha iyi olur.şimdi kardeşin için yaptığımı düşün:bir nokta kardeşin bir nokta o banka...niyet ediyorum.sonra bu iki nokta arasında sanki bir çekim oluyor.o an bende değişiklik oluyor farkına varıyorum.bağlantıya geçtiğimin.o anda zihnimde canlandırıyorum.krediyi alırken imzaladığını,konuşmalar sesler..mesela seni arayıp aldığını söylediğini duy.ayrıntıları hisset.tabi bunu senin veya kendi yapması daha etkili bence çünkü olayın içinde birebir yaşadığını göreceksin.benim yeğenim bana çok yakın,ben büyüttüm şu anda kendi doktor...beni anne gibi bilir herşeyii paylaşır..dediğim gibi uzaktan tanımadan ne derece olur garanti veremem..çünkü bağlantı anında o niyetini olmuş olarak içinde yaşamak gerekiyor..izlemek değil.yani araba almak istiyorsun.almış kullanıyor olarak imgeleme gerekiyor.yeni arabanın kokusu..başkalarına müjdelerken o sevinç çığlıkları çok ayrıntılara da giriyorum..ama yapmaya çalışırım.anlattığım gibi siz yapsanız daha hissedersiniz.biliyorsunuz hislerle zihninde o resmi olmuş olarak bağlantı içinde canlandırmak,kulağında sesler kokular aynı anda olacak...ben öyle yapıyorum...Ben buları özellikle ayrıntılarla yazıyorum.Bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övündüğümü sana bilir herkes yapsın diye yazıyorum.yanlış anlaşılmasın...pratik yaptıkça anlaşılıyor..önce basit işlerde denemelisin...şüphe endişe olmadan çokta kasma kendini...benimde bazılar oluyor bazıları olmuyor...kolay gelsin çok zevkli...