Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 02:56 PM   #172 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:
saman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili sudem,
sanki kendiniz yapıyormuş gibi anlatırmısınız şu iki nokta mucizesini, konu ile ilgili biraz fikrim var çok basit deniyor, ancak ben henüz üstesinden gelmiş değilim,,
A dan Z ye bahsedebilirmisiniz biraz,mümkün mü rica etsem.. mesala kızkardeşim içinde yapabilirmisiniz,:), banka krediyi onaylasın inşallah ve evi alabilsinler :)

teşekkür ederim
sam,
sevgili saman, yaparım tabi,az önce nasıl yapıldığını anlattım güzelce tam cevapla butonuna bastım silindi...ama yeni bir konu açacağım bu iki noktayla herkes yapsın diye gerçi bazı arkadaşlar bunu yaptığım için övünüyorum sanabilirler...ben paylaşmaktan yana olduğum için başarılarımı da üzüntüleri mi de yazıyorum..istiyorum ki benim hayatım değişti herkesin değişsin..bu siteyi kuran hayatım değişti de aynı amaçla kurmadı mı?ben böyle iyi niyetli iken en tepedekilerin düşüşü daha kötü olur diye bir söz okudum yardımcı olduğumuz bir arkadaştan.çok üzüldüm amayardımcı olmaya yine devam edeceğim...kuantum düşüncede artık bir kere düğmeye basılınca maalesef düşüş olmuyor..sürekli yükseliş..kendini yenileme mucizeler arka arkaya geliyor...düşecek diye beklemek çok yanlış...nerden aklıma geldiyse içimden çıkmadı bu söz...içimde bir negatif düşünce sebep oldu ALLAH beni affetsin...özelden ismini söylersen daha iyi olur...birde kendin yapmaya çalış..çünkü bağlantı anında hissedeceksin o anı olmuş gibiiçinde yaşayacaksın.sesler sevinç anı izlemek yerine birebir yaşadığını imgeliyorsun...ama yardımcı olurum...sevgiyle kal..