Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 09:10 PM   #180 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben böyle iyi niyetli iken en tepedekilerin düşüşü daha kötü olur diye bir söz okudum yardımcı olduğumuz bir arkadaştan.çok üzüldüm amayardımcı olmaya yine devam edeceğim...kuantum düşüncede artık bir kere düğmeye basılınca maalesef düşüş olmuyor..sürekli yükseliş..kendini yenileme mucizeler arka arkaya geliyor...düşecek diye beklemek çok yanlış...nerden aklıma geldiyse içimden çıkmadı bu söz...içimde bir negatif düşünce sebep oldu ALLAH beni affetsin...sevgiyle kal..

ben onca kırılmışken çenemi tutayım kimseyi incitmeyeyim diye uğraşıyorum bir bakıyorum dedikodular, iğnelemeler devam...
kimseyi düşecek diye beklemem, bunu nerenizden çıkardınız sayın sudem? ben de kendim için üzülürdüm acaba ben fesat mıyım diye??!!!

bu arada, yardımcı olduğumuz deme istersen, iyi niyetimizle psikolojisini çökerttiğimiz daha uygun olur! ben nankör değilim, ama pardon da yardımcı olabildiğinize nereden kanaat getirdiniz? yardımcı olmaya çalıştığımız desen hadi bir nebze! sen yardımcı oldun ben almayı beceremedim bu mu demek istediğin??

tepedekilerin düşüşü lafından niye kendine pay çıkardın ki arkadaşım? çok mu tepedesin, böyle mi hissediyorsun kendini? bence arada bir egondan ziyade kalbinin de söz söylemesine izin ver...izin ver ki lafının ayarını bilemeyip bu şekilde insanları rencide etme!

YETER ARTIK KIRDIĞINIZ İNCİTTİĞİNİZ! KAPANSIN ŞU KONU!

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla