Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 12:49 AM   #42 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

ailem evet eleştriyo ama ,bi başkası daha rahat karşılayabilir bu eleştrileri umursamadan geçebilir belki bilemiyorum,ama bende biraz pasiflikte olduğu için(bunun en büyük bi nedeni ailemdir) üstesinden gelemiyoruım,beni fobili yetiştirdiler evet o kesin,ama benim potansiyelimde alınganlık var biraz,soğuk kanlı umursamaz biri değilim,(öyle olmayı isterdim)bununda etkisi var demek istediğim.bilmem ne demek istediğimi toparlayabildim mi.bi de mesela bu sitede yazdıklarımı ailemden biri görür yüzüme vurur diye çok acayip korkuyorum.bazen yazıları okuyup kapatıyorum kimsenin görmesinden korktuğumdan.bu kadar içimdeki detaylara girebiliyorum kendime hayret ediyorum:)
bi de bugün yine adını yeni kkoyduğum bi özelliğimi daha keşfettim.(bunları keşfedince bi nevi özgür bırakmış gibi de hissediyorum iyi geliyo.).bu da başkalarını hayal kırıklığına uğratmaktan çok korkuyorum.benim yüzümden bi yanlışlık olmasından filan da.birşeyin sorumlusu(özellikle olumsuz yönde)olmaktan da.ve yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum.bunlar bende hep var olan ama adını yeni koyduğum şeyler.
bi de bişey daha söylemek istiyorum ben üniversiteye başladığım zaman,çocuukluğumdan beri bende var olan bu özellikler bi anda gitti cool rahat acayip biri oldum,17imde başladım ,farklı geldi bana bi anda değiştim,yarım sene filan geçti sonra babam bana ilk ve tek tokatını attı(bu bana acaip koydu) ,ben yukardan aşağı çakılan uçak gibi aşağı doğru grafik çizmeye başladım,zaman ilerledikçe üniversiteden daha önceki benden bile daha kötü duruma geldim.üni den önce de zzaten sfliymişim ama tokattan sonra enkaz gibi oldum.başlangıç noktası tokat mıydı,yoksa zaten sf geri gelecekti de o zamanamı denk geldi bilmiyorum.
bunu toparlayamıyodum ya,öylece seyrediyodum enkazı, en son işte geçen sene keşfettim sf li olduğumu araştırmaya başladım,ya bilmiyorum Allah yüzüme baktı derler ya benimde öyle ,site sahiplerine ve sakinlerine hep tşk ediyorum bununda çok büyük etkisi var tabi,özellikle benimle ilgilenen kişilere ne kadar minnettarım anlatamam.artık enkazın yarlarını sarıyorum ya o berbat halim yok en azından,çok kötü zamanlardı o günler.offf anlatmak mümkün değil ya.
ve inanıyorum artık bu kadar da değil o çok rahat olduğum günlerdeki gibi olucam yine hemde en kısa zamanda ,hatta daha da rahat,daha serin kanlı filan:)sonra çok mutlu bi evlilik yapıcam,ömür boyu niye bu evliliği yaptığım için çok şanslı olduğumu düşünücem,artık olumlu düşünüyorum bu da güzel dimi:)
eft konusunuda yapmak istiyorum indirdim eft ile ilgili yazılar filan netten ama beceremiyorum kolay bi yolu yordamı varmıdır bütünüyle acaba.yapmam gereken ne varsa yapmaya çalışıcam o umut ettiğim günlere ulaşmayı sağlamak için.
duygularımı döktüm öyle,yazdıklarım anlaşılır inş:)
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla