merhaba arkadaşlar
acilen yardımlarınıza ihtiyacım var
benim sorunum karşı cinsle iletişim kuramamak ve bu yüzden kendimi çok ezik hissediyorum ilk hafta
ego güçlendirici ve
suçluluk duygusu telkinini dinledim çoğu kimsede olan dik yürüme ve baş ağrıları ve kendime güvenim geldi
daha sonra ego ve suçluluk duyguları telkininin yanına sosyallik artırıcı sosyal fobi kendine
güven koruma
kalkanı deprasyon gibi telkinleri ekledim
ama ne olduysa hoşlandığım kız aklıma geldi ve onda bir türlü olumlu bir yanıt alamadığım içinde yine kendimi kötü hissetmeye başladım tekrar eskiye dönüş oldu yani
bende tekrardan ego ve
suçluluk duygusu telkinini baştan dişnlemeye ve dah uzun bir süre dinlemeye karar verdim ama içimde yine çok karamsarlık var aklıma hep
olumsuz düşünceler geliyor yaşım nerdeyse 40 oldu bir kız arkadaşım olmadı ve çok yanlızım sevdiğim aşık olduğum kızdanda olumlu bir yanıt alamayıncada dahada kötü oluyorum
birde şunu belirtmek isterim kızlarla normal olarak konuşuyorum ama birbirimizden hoşlanmayada başlıyoruz tamam diyorum işte bu olacak diyorum ve ondan hoşlandığımı söyleyince de her şey alt üst oluyor benden kaçıyorlar samimiyeti bırakıyorlar bu tür olaylar başıma hep geldiği içinde artık yine aynı hayal kırıklığını yaşayacağımı düşündüğüm içinde kendi kabuğuma çekiliyorum
ne yapacağımı bilemiyorum
acilen önerilerinizi bekliyorum ne olur yardım edin çok yanlızım