Alıntı:
naz78 Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam ego ve suçluluk dinletim oğluma anında değişim oldu inanamıyorum gördüğüm değişim şu normalde erkenden uyur gece 00.30 kadar oturdu ve çenesi düşmüş bir şekilde :)) sürekli konuşmak istedi çok konuşan bir çocuk değildir demekki hemen işe yarıyor çok güzel bugün sabah erkenden kalktı ve yernide duramıyor :)) birazda sosyal fobi dinletireyim arkadaş edinmeyide beceremiyor umarım yanlış yapmıyorumdur bu site gerçekten hayatı değiştiriyor bu siteyi hazırlayanlara çok teşşekkür ediyorum burdaki bilgileriyle bizi aydınlatan deneyimleriyle ışık tutan herkezi çok seviyorum iyiki varsınız |
Bu konu ile ilgili bilinen söz vardır Ağaç Yaşken Eğilir diye..
Eğer çocuk içine kapanıksa suçluluk duyguları yoğunsa bu okula başladığında daha da artar.
Benzer şekilde içine kapanık olan çocuklara telkinler dinletildiğinde arkadaş sayılarının arttığına çok daha sosyal ve kendine güvenli olduklarına dair bir çok yorum aldık.
Suçluluk,ego,sosyallik arttırıcı,topluluk konuşma,kendine güven,koruma kalkanı başkalarının düşüncelerini önemsememe sosyal fobi telkinlerini dinletmenizi önerebilirim