Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 10:24 PM   #43 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: gülporun günlüğü iftaharla sunar!!

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sudem aslında bu ya olmazsa düşüncesi,kendimi yokladığımda yok gibi ama ...çok derinlerden bir seste sürekli hatırlatıyo sankii...aklıma gelince susturuyorum o sesi ...bu sesi tamamen susturmak lazım sanırım bu konudaa...
hayatım çok basit bir niyet uygulasan, olduğu zaman artık emin oluyosun o ses kesiliyor..benimde hepsi tutmuyor bazen çünkü mutlka kafamda olmayacağına dair yanlış bir inancım oluyor..niyetin mesela eşin işteyken seni araması gibi...ama sen o anda aaa meşgul şimdi beni arayamaz dediğin anda bitti.olmuyor o sesi susturmak gerekiyor çok haklısın..güzelim iki noktayı buraya taşıdık Allahın izniyle bi nokta sen bi nokta ben...