Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 12:23 AM   #46 (permalink)
ESOS
Teğmen

ESOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 218
98 Mesajinıza toplam 834 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ESOS is on a distinguished road
Standart Cevap: sosyal fobi ye elveda.

Alıntı:
nevresim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yorumlarınız beni çok mutlu ediyo ve yüreklendiriyo alakanıza gerçekten çok teşekkr ederim.emeğinizi çabanıza ne kadar teşekkür etsek az.
tüm iyilikler sizinle olur en içten temennim.
ben gerçekten değiştim ben buu farkedebilecek kadar değiştim hem de.telkinleri de dinledim bana vesile olmuştur muhakkak bi süresi vardı bende heralde bu sorunun bu süreyi doldur dum artık ben belki de diye düşünüyorum.
buraya en son tamamen kurtuldum diyeceğim günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.mutluluk hissediyorum:Dbunu son kaç senedeir hissetmemiştim.görüşmek üzere:)
merhaba nevresim bu konuyla ilgili sana küçük bikaç tavsiyem olacak öncelikle senin bu durumun yanımda çalışan elemanımda vardı ve aştık çok kolaylıkla hemde..hatta onun konuşurken seside çıkmıyordu ona olumlama sözcükleri verdim yirmigün hiç ara vermeden aklına geldikçe söyledi hatta hala söylüyor çok işe yaradı artık susturamıyorum fazla açtık galiba sana bu ololamayı yazayım....aynanın karşısına geç ayaklarını yere sıkı bas ve ben varım kendimi seviyor ve güveniyorum güvendeyim...dedi çok faydası var bu sözlerin çünki ben dedikten sonra beynimiz emret der ....varlığını kabul etme olumlaması bu ...kesinlikle faydasını görürsün
ESOS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla