Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 12:48 AM   #32 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

kolay gelsin çabuk öğrenin iki nokta dayanışma hattı kuracağız el birlik...sorunlarımıza artık parmak basacağız.Bu güzel oldu,hatta sorunlarımıza iki parmak basacağız.. arkadaşlar elektrikçi arıyorum ne zamandır.var bir sürü usta fakat çoğu çok basit bir işi bile dükkanımı kapatıp geldim diye birsürü para istiyor.hele kiralık bir yeri yapıyorsa mal sahibi geceleri para basıyorya, hiç acımadan fazla para alıyor.Benim de ustalarla çok işim oluyor malum tamirat.sağlam bir su tesisatçım var güvenilir..aradığım zaman gelir ne iş varsa uygun fiata yapar çokta namuslu biri...sanki aileden...aynı onun gibi bir elektrik tesisatından anlayan güvenilir birine iki nokta yaptım.bıraktım..kendi evim anneminki bir sürü tamirlik iş var....bu arada zil de bozuk gelen geri dönüyor...yalnız kadının sorunları... bizim dükkan komşusu geldi kapının zilini bozuk olduğunu anlamış çünkü iki defa kapıdan dönmüş adam...sinirlenmiş.zil bozuk deyince kendi elektrikçisiyle gelmiş bu defa...(hiç böylesini görmemiştim)ama işime yaradı.zil ve diğer priz elektrik aksamı elden geçti...çok uygun fiata ALLAHIM ADAMA ZORLA PARA VERİYORUM..kardeşim al, bir sürü malzeme getirmiş bunların parasını al utana sıkıla alıyor.bugünde diğer evin işleri öbürgün annemin evi işler biter mi? yengem ve arkadaşım pek uygun fiata yapıyor aman bizede gelsin..bir sürü iş aldı...aaa bir düşündüm ki ben iyi bir usta işten anlayan güvenilir,çünkü başında bekliyorum.oğlum yanımda değil...hem uygun fiata tam imgelediğim gibi bir usta buldum çok şükür...iki nokta yeni aklıma geldi tam istediğim gibi çıkınca...