Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 01:49 AM   #7 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: kordon bağı kesilmeyenler....

Alıntı:
nilsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
annemin 6. hissi çok kuvvetli... bu benim için şans mı şanssızlık mı bilemedim... çünki hep hata yapmaktan engellendim... sobanın el yaktığını elim yanarak öğrenemedim... hep haklı çıkan bir annem oldu...
şu anda hayatında yalnızca ben varım... ve 24 saati benim hayatımla ilgili... en rahatsız edici tarafıda benim için problem olmayan şeyleri... benim adıma problem edinip... sürekli olumsuz yorumlar yapıyor olması...

bence bunun için samimi şekilde şükretmelisin...çoğumuzun elleri yanarken onu uyarmak için annesi yoktu yanında! hatta sonrasında da, 'bak gördün mü?!' demek için bile, yanımda olsun da her dakika haklı çıksın diyebileceği annesi yoktu...

hem başka bir konuda açılmış bir sayfada şöyle diyordu; gerçekten büyük olan, kocaman bir egoyu hakeden biri;

'etrafındakileri olduğu gibi kabul et, değiştirmeye çalışma, sen onları oldukları gibi benimsediğinde, asıl o zaman onlara değişmeleri için cesaret ve güven vermiş olursun, ve sen benimsedikçe onlar istenen yönde değişmeye başlarlar..' (OSHO)

mealen böyle birşeydi...

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla