Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 01:27 PM   #3 (permalink)
elector-
Teğmen

Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elector- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: denedim ve oldu

siyahça kardeş , teşekkür ederim sana , gerçekten çok ilginçti..ama neden 6 yı isteyemedim anlayamıyorum, demek ki isteyebilmek de apayrı bir ihtisas isteyen bir konu..
yeterli parayı biriktirebilirsem , italya ya gidip antony robbins ile tanışmak istiyorum..onun düzenlediği seminerlerin hayat değiştirdiği söyleniyor.. bir haftada , oraya giden herkesin ateş üzerinde yürümesini sağlayacak motivasyon tekniklerine sahipmiş..ateşte yürüyebildiğini gören insanlar , BEN BUNU YAPABİLİYORSAM, HER ŞEYİ YAPABİLİRİM yetisini kazanıyorlar..tabi amaç , ateşte yürütmek değil, amaç isteyince başarabilmenin mümkün oluşunun gösterilmesi ........... çok ilginç , ve adına MODELLEME dediği bir teknik ile , yıllardır ateşte yürüyebilen insanların ruh hallerini modelleyebiliyormuş katılımcılar, modellemeyi sağladıktan sonra harekete geçiyorlar ve kumsalda yürür gibi yürüyorlar...genç yaşlı kadın erkek emekli dul ve yetim , farketmiyor :D
ayrıca bu MODELLEME olayı başka alanlarda da kullanılabiliyormuş .. sözgelimi ; çok iyi bir hatip olmak isteyen bir kekeme, bir hafta sonra , modellemeyi başarıyor , ve dilediği hatip gibi çok mükemmel bir diksiyonla hitap yeteneğini kazanıyor ....
saygılar
elector- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla