21-06-2009, 01:37 PM
|
#38 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: donusturucu Nickli Üyeden Alıntı
Sudem8 naçizane bir tavsiyem var senin için büyük zor iş,küçük kolay iş kavramınıda sen kendin yaratıyorsun bunu biliyorsun dimi? kolay diye yaptığın işler çoğu insana göre belkide imkansız olaylar bundan dolayı tavsiyem şudur ki;Zor olacak işlerini bunlar çok kolay çok basit işler diye düşünecerek inandırsan kendini kendiliğinden çok kolaylıkla olduğunu göreceksin...Allah hepimiz için Güneşi doğduruyor, geceyi getiriyor ,Ay'ı Yıldızları bunları yapan biz değiliz O ...O 'nun için kolayda yok zor da hepsi Ol-duğu gibi ;)
Sevgimle... | çok haklısın arkadaşım, çok teşekkür ederim..bunu daha yeni uygulamaya başladım.ya nilsoy'un da ya gülpor'un günlüğünde vardı galiba, her şey kolay gibi..bunu her yapacağım işi gözümde büyütüp omuzlarımı kaldırıyormuşum.farkında olmadan nasıl yaptıracağımı kaygılandığımı farkettim..hemen ne işim varsa bunu yapmak kolay..işte badana yaptırmak kolay..ne iş için desem omuzlarımın indiğini rahatladığımı farkettim.yani vücudum dahi tepki gösteriyor.nasıl kalkarım bu kadar büyük işin içinden...eskiden böyle değildim..depresyonda başladı herişi gözümde büyütmek...ama kolay ...bunu öğrendim hangi arkadaşımsa teşekkür ederim hatırlayamadım nilsoyun günlüğü galiba yaşlılık... vücut bile tepki gösterirken kimbilir ne biçim direnç sağlıyor..yine iyi tutturdum bu işi bu kadar kasılırken.. |
| |