Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 11:08 PM   #7 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen

peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Cevap: VARMI MUCİZELER GERÇEKLEŞTİREN Bİ KURUM?

Alıntı:
CHANGE of LIFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
A.. ile son konuşmamızdan sonra anladım ki gerçekleşmiycek bir mucizenin peşindeyim.Ama eğer Seviyosanız ,beklediğiniz aşksa,beklemeye değmez mi? Umut olmasa bile......Hatalarımın farkına vardım,Ondan bir şans daha istiyorum.Çok şey mi istiyorum? Tamam,hissiyatını tamamen bitirmiş olabilir,ama daha önce sevebildiyse,şimdi de sevebilir.İstemesi ve de bana inanması lazım.İnanç olarak neye inanıp yalvarmak gerekiyosa ,kim tarafından bu mucize gerçekleşecekse ben ondan bu mucizeyi bekliyorum..acaba varmı böyle bir kurum?Tanrım,melekler,iyilik perileri nerdesiniz?Bir ara internetten ZEİTGEİST diye bir belgesel izlemiştim.Orda da dediği gibi-,inaçları insanlar mı yaratıyo?HERŞEY PALAVRAMI?MASAL MI?DÜNYA KÖTÜLERİN DÜNYASI MI?AŞK DİYE BİR ŞEY YOK MU?MUTLULUK PARA GÜCÜMÜ?İşte.. böyle kafam sorularla dolu.sebep saadece aşk ve mutsuzluğum..
duygularımızı iyi tanımak gerekiyor. Kişisel gelişimle ilgilenmiyorsanız ilgilenmeye baslarsınız yakında :)
Sizin için kimse birşey yapamaz.yapamıyor.kendi hayatımızı kendimiz yaşıyoruz.sizde kendi hayatınızı yaşayacaksınız; ancak şunu söyleyeyim insanlar için imkansız diye birşey yoktur.insanın tek engeli yine kendisi...
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla