Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 11:11 PM   #4 (permalink)
gülpor
Üsteğmen

gülpor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to allgülpor is a name known to all
Standart Cevap: Biz Bir Aileyiz:))

Alıntı:
elector- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gülpor , çok şanslı olduğunu görmek için teleskopa bile gerek yok :))...köyde yaşam bambaşkadır , hele ensesi kalıın bir baba dayı varsa , geniş arazilerin varsa , ekonomik buhranlarla yolun , uzaktan yakından kesişmiyo ise , değmeyelim keyfine :)).. köyde yediğim bir omlet in tadı ile şehirde yediğim naylon yumurtalardan yapılmış bir bir iğrenç omleti karşılaştır kaliteyi gör... yayık ayranı ha keza... bir başkadır köylerin havası ,suyu , yeşili , mavisi ..bir gün çook zengin olursam , ben de köye taşınacağım ..artık zenginliğin amacı , dolu para kasaları değil , zenginliğin zirvesi temiz hava , temiz su , sakin ve huzurlu bir yaşamdır bence..
Tabiiki güzellikleri var kardeşş,bende bunları görmeye çalışıyorum,görüyorum diyelimm...geçici bir süre burdayız ...senin yukarda yazdıklarını bulmak benim hayat amacım olsa,kolay olcak ama... bunlar bi yere kadar ...emin ol organik yiyecekler,lezizz...dediğim gibi...ailecek yaşıyoz işte doğal doğal...super

haa unutmadan sana köyde mutlu günler dilerim kardeşş

(hiç şansın yok gidicen köyee)