21-06-2009, 11:50 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYAT ÇEKİLMİYOSA,BEKLENEN MUCİZEDİR.. sizin durumla alakalı değil ama bir gençlik hatıramı getirdiniz aklıma... teeee lise yıllarımda birine takılmıştı aklım...nasıl olup da ona takılabildiğine haaalaa hayret ederim, öyle de biriydi! (küçümseme değil, vallahi, ne haddime, ben kimimki! ama benim kitap sevmem ve onun bir kütüphane görevlisine arada bir yardımcı olması dışında tek ortak yön yok!) sonra ben bunu nassıııll sefüom, nasssıııll sefüom anlatamam... o ara öyle işte... rüyalarıma giriyor, hep başkalarıyla beraberler...bana pas vermiyor pis! ben salya-sümük hergün ağlıom.. derken bir gece rüyamda bu veletin evlilik cüzdanını gösterdiler bana, iki melek! ileride evleneceği kızın resmi de yanında! baktım o kız ben değilim! kara-çirkin bişiy! ben rüyamda ağlıyorum; melekler birbirilerine diyor ki' nihayet anladı!' o günden sonra ondan bana yar olmayacağını anladım, ama o rüya aklıma geldikçe hala gülerim, geç anlamamla melekleri bile çıldırtmışım! ertesi gün çok ağladım dedim ki' allahım anladım ki bu bebe benim kaderimde yok, o zaman al aşkını benim kalbimden!' akşama kadar hep dua ettim, ve ertesi sabah ne oldu bil! yemin billah sabah kalktım iyileşmişim, aşık maşık değilim! (böyle de vefasızdır insanoğlu der kaçarım!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |