Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 12:50 AM   #62 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
lale85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu bölümü çok sevdim yagerçi ben tekniğin nasıl uygulanıcağını biliyorum ama uygulama yapamıyorum imgeleme gücüm hiç iyi değil kendimi veremiyorum bi de mesala ben tatile gitmek istiyorum ama para açısından gitmek istediğim yer zor görünüyor iki nokta yapıyım diye düşünüyorum ama kafama birsürü şüphe geliyo para nerden bana gelebilir ki falan gibi
lalecim sen baştan seçimini yapmışsın,zor görünüyor dedin bitti zaten..yorum yapma güzelim...ben mavitura beşkuruş harcamadan gittim...cebimde hiç para yokken, kiralarımı alamadığım dönemlerde uçakla istanbul -Antalya gidip iki ay kaldığımı bilirim...hatta oğlum öğrenci istanbulda kafasına koymuş yurttayken boğaz manzaralı bir ev duyunca dudağım uçukladı...öğrenci evi boğaz manzaralı mı olurmuş derken buldu hemde uygun fiata tam istediği gibi şimdi tarabya da oturuyor..hep imgeleme yapmış.ev işi btti...sonra araba imgeleme yapmış ve sıfır biz diyoruz ikinci el yok o yeni araba kokusu koltuklar naylonluymuş.kapının önüne park ettiğini hatta bazen nereuye park ettiğini bulamıyormuş...o da aynı dediği gibi oldu...küçüklüğünden beri ne hayal ettiyse onu elde etti.ama nasıl olur para nereden gelir bizde para ne gezer diye düşündün mü olmuyor...bir şekilde bir yerlerden bulunuyor ve o gerçekleşiyor..