22-06-2009, 01:17 AM
|
#65 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem şimdi aklıma geldi bak,ben üç ay öncesine kadar sigara bağımlısıydım(nasıl bağımlıydım unuttum valla)...ne alaka diyeceksin,son iki yıldır sigarayı bırakmak için bir sürü yol denedim...sonuç;hüsran...şimdi düşündümde,4 ay önce kendi kendime sigara içmeyen insanlar nasıl yaşıyor yaww dedimm...ve kendimi sigarayı hiç kullanmamış ,hiç tanımamış olarak hayal ettim ,nasıl dalmışsam artık...sonra ben bu hayali düşündükten sonra bir gece karar verdim sigara kullanmamaya...normalde biliyorum kendimi, hiç böyle durup dururken karar vermezdimm...sonuç şu an kullanmıyorum ...ve nasılım biliyomusunuz hiç sigara kullanmamış gibi ...yoksunluk belirtisi yok,abur cubur yokk...önceki bırakmalarımda bunların hepsini deli gibi yaşardım...sanki zihnimden sigara kayıtlarını sildimm...sudem diyorumki Ben aslında kuantum alanda hayal ettim ,bıraktım ve gerçekleştii.İmgelemeyi olmuş gibi yapmak önemli hakikaten...kel alaka olmadı dimi
__________________ |
| |