Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 01:26 AM   #66 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sudem,yukarda yazdıklarını okuyunca sanırım nerde eksik yaptığımı anladım bende...şunu farkettimki ben hayalimi izliyorum,olmuş gibi yapamıyorumm...aslında geçmişte hiç hayal kurmayan bir insana göre ilerleme kaydettim ama...basit konularda deniycem...ayrıca serbest bırakıyorum..evt bunu yapıyorum ...film gibi imgeleme yapcam valla(hayal özürlü)
çok zevkli birşey oğlum bunu küçüklüğünden beri yapar.bazen bana hayal kurmaya gidiyorum.aman senin hayallerinde pek pahalıya maloluyor dikkatli kur derim.ama ben alıştırdım onu en kötü zamanlarımızda baktım çocuk elden gidiyor.hayalde mi parayla kur kurabildiğin kadar..yaz senaryo oyna kendin..ama içten istediğin hatta çok istediğin..annem yaşlılık depresyonuna girdi artık ölümü beklemeler..hiçbirşeyden zevk almıyor...oğlum dediki anneanneme yeni giyecekler alalım hayata dönsün...aldık budefa ne yapcam nerde giycem yaş yetmiş iş bitmiş...birgün yatırdım yatağa hayal kurmasını sağladım..yeğenlerim var hepsi okulları bitti evlilik yaşları geldi...işte nişanında kiminin düğününde kız istemeye giderken aklıma ne gelirse atıyorum artık..baktım hoşunu gitti gülmeye başladı.torunlaını gelinlikle görmek veya kız istemeye gitmek hiç düşünmemiş.çok mutlu oldu..ben artık coştum senaryoyu abarttım...çok işe yaradı ne dediysem öyle oldu...hepsini giydi.6 sene oldu şimdi 76 yaşında maşallah daha yaşam sevinci var...ben yürüşe çıkıyorum hergün baktım ben yokken kondisyon e bniyor..hayattan zevk alıyor..çok şükür depresyon haplarından kurtulduk...