Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 01:35 AM   #67 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:
gülpor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sudem şimdi aklıma geldi bak,ben üç ay öncesine kadar sigara bağımlısıydım(nasıl bağımlıydım unuttum valla)...ne alaka diyeceksin,son iki yıldır sigarayı bırakmak için bir sürü yol denedim...sonuç­;hüsran...şimdi düşündümde,4 ay önce kendi kendime sigara içmeyen insanlar nasıl yaşıyor yaww dedimm...ve kendimi sigarayı hiç kullanmamış ,hiç tanımamış olarak hayal ettim ,nasıl dalmışsam artık...sonra ben bu hayali düşündükten sonra bir gece karar verdim sigara kullanmamaya...normalde biliyorum kendimi, hiç böyle durup dururken karar vermezdimm...sonuç şu an kullanmıyorum ...ve nasılım biliyomusunuz hiç sigara kullanmamış gibi ...yoksunluk belirtisi yok,abur cubur yokk...önceki bırakmalarımda bunların hepsini deli gibi yaşardım...sanki zihnimden sigara kayıtlarını sildimm...sudem diyorumki Ben aslında kuantum alanda hayal ettim ,bıraktım ve gerçekleştii.İmgelemeyi olmuş gibi yapmak önemli hakikaten...kel alaka olmadı dimi
yok hayatım niye kel alaka olsun ki ben de özellikle ayrıntılı yazıyorum bazende çekiniyorum...yazdıklarımdan..asla övünmek veya birilerini rencide etmek değil...isteyince hiç yokken bile Allah veriyor onu ima etmek için yazıyorum..bak çoğumuz imgelemeyi eksik yapıyor nasıl iki nokta yapabilir.özellikle bunun üzerinde çok durdum.zaten bunu öğrenince iki noktaya bile gerek kalmıyor..imgelemeyle pek çok istediğim oldu..