hayatta imkansız diye birşey yoksa, insan her istediğini gerçekleştirebilir.A... yı tüm ömründe istiyorsan ve imkansız diye birşey yoksa tüm ömründe olacaktır.ama olmayacağını biliyorum diyorsun o zaman bu gerçekleşecek ve ömründe olmayacak. bir çelişki varmış gibi geldi mi sana da? :) onu ömründe istemiyorsun.terkedişin veya terkedilişin acısını hissediyorsun şu anda.Bir mucize gerek ... Çok sevdiğim bir hikaye vardı.tesadüftür ki aykut oğut da aynı hikayeyi çok sevmiş ve kitabında paylaşmış.kitabın adı evrenden torpilim var.güzel bir kitap.Hikaye ise şöyle;
adamın biri bir gün evinde selden dolayı mahsur kalmış; herkes kaçışıp hayatını kurtarırken bu adama da haydi gel demişler.ancak adam
-siz gidin yaradanım beni kurtarır demiş.
sel suları yükeslmiş ve botla jurtarma ekibi gelmiş ve adam ekibe de;
-siz gidin allahım beni kurtarır demiş.
sular yükselmiş ve adam çatıya çıkmış ve helikopter gelmiş ancak adam helikopterdeki görevclilere de aynı şeyi sylemiş ve sonuç olarak sel sularına kapıp ölmüş ve allahın karşısına çıkmış.
-allah sen neden öldün diye sormuş adama(Böyle bir şeyi de sorar ya :) )
-adam da ben sana güvendim demiş.
Hikaye böyle bitiyor.
Biz hayatı deneyimlemek için geldik.insanın bütün hissettiği şeyler insan içindir.Acıyı hissederken acıyı deneyimliyoruz ve mutluluk içimizdeyken, sevgi içimizdeyken, hüzün içimizdeyken....ve hergün hayatın akışında olan herşey.bunların hepsi bizim için.
İnsan oğlu için imkansız diye birşey yoktur.önemli olan ne istediğimizi bilebilmek.Ve insanların çoğu bunu bilmiyor.istediğini zannediyor ancak tam tersi oluyor.sonbrada çekim yasası diye bir şey yok diyorlar :)
Yazının başında da bahsettiğim gibi, bir çelişki var gibimi? biraz üstüne düşün bakalım.gerçekten ne istiyorsun.çünkü istediğin şey senin olacaktır :)
İyi geceler...
Alıntı:
CHANGE of LIFE Nickli Üyeden Alıntı
Kişisel gelişimle tabiki ilgileniyorum..Herşey insanın kendisinde biter,Olumlu düşünceyle ,insanoğlu, sorunlarının çoğunu çözmeyi başarabilir.Benim tek eksik tarafım fazla duygusal oluşum.hayatta olmıycak diye bir şey yoktur..buna inanıyorum.mesela ben A.. yı tüm ömrümde istiyorum.ama bunun olmıycağının da farkındayım.dedim ya bir mucize gerek(ama mucize diye bir şey yok..)duygusal sancılarım bittiğinde o da biter.önemli olan bunu başarabilmek..birgün içimdeki savaşı yeniceğim..ama zaman gerek ,benim gibi biri için zaman çok önemli şu anda mucize bekliyorum,günü gelicek unutmuş olmakla mucizeyi ben yaratıcaam ..bunu inanıyorum |