Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 02:28 AM   #72 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

[quote=ESOS;467796]tatlım paraya blokaj koyuyorsun bu blokajı kaldırmak için eft yi dene bu sitede bi arkadaş yazmıştı sağolsun para blokajları diye peşinden söylenecekleri yazmış ben yapıyorum hala işe yarıyor birde bunları yaparken vucutta meridyen noktalar varmış söylerken o noktalara dokunuyorsun bulamassan ben kopyaladım becere bilirsem sana yollayayım kolay gelsin[/quotesoscum çok teşekkür edrim.hep zengin parası çok olan insanların sıkıcı bir hayat yaşadıklarını düşünürüm.ne sıkıcı her istediğini alıyorsun ne zevki kaldı...bunu hep söylerim geçen oğlum hatırlattı..hep sıkıntıyla alınınca zevkli mi oluyor acaba...herşeyim var ne zevksiz bir hayat...düşünmüştüm öyle değilmiş...param çok olursa her istediğimi alırsam mutsuz olurum...çocukluğumdan beri düşünce kalıbım bu..sanki mücadeleden zevk alıyorum bilinçaltı güvende hissediyor...paralar gelmeye başlayınca korku oluşuyor...herşeyim var=mutsuzluk....esoscum bulduk sayende...