Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 10:37 AM   #14 (permalink)
elector-
Teğmen

Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elector- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: denedim ve oldu

madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :))
yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya , siz hiç bir şekilde müdahele etmeden rakamları geçiiyor, sizin müdahaleniz olunca sonuç fiyasko oluyor .
şöyle ki , 13 rakamı geçti , ısrarla 13 rakamı , içinizden bir ses yok bu olmaz 14 tür derse bile aldırış etmeyeceksiniz.ikinci önemli husus , rakamın görünmesi için , asla kendinizi zorlamayın .. o anki ruh halinize bağlı olarak , bu beş dakika , bir saat, olabilir , hatta hiç gelmeyebilir de...gelmediginde de o ekrana siz müdahale edip , bir rakam asarsanız , kendinizi kandırırsınız..( ne zaman diye sordunuz, çekilişten 3 saat önce oynadım :).. o rakamlar zihnimde net bir şekilde görünmeseydiler , oynamayacaktım ..
konuyla alakası yok ama , sadece bir defaya mahsus olmak üzere , kaşık bükmeyi de başardım :)) bunu ne için yaptım ? olması mümkün görünmeyen olayları , sağlıklı bir beyine sahip her insan , bazı k u v v e l e r i kullanarak , YAPABİLİR...bu tür aktiviteler , insanın kendine olan güvenini oldukça arttırıyor .. bu deney , sonucunda şiddetli baş ağrısı geçirdim , ama benim için buna değerdi ...bükülme noktasından aldım kaşığı, gözlerimi kapadım , hafif hafif okşarken , bunun hamurdan yapılmış olduguna TAM İNANDIM.
30 dakika sürdü , sanki kolumdan , parmaklarımın uçlarına bir sıcaklık akıyordu . gözlerimi açtım , gözle görülebilir bir eğim verebilmiştim..sevinç ve baş ağrısı ile sabaha kadar , deliksiz bir uyku çektim..