Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 hafta oldu; - kendimi çok berrak hissediyorum, - konuşmalarım ve ifadelerim çok net, cevaplarımda .. - zaman zaman baş dönmeleri yaşıyorum, telkinleri dinlerken ve hemen sonrasında, - tam ensemde zaman zaman ağrı hissediyorum 3-4 dk ağrıyor ve geçiyor, - zaten dik dururum J - etrafa bakarken her şeyin rengi daha parlak görünüyor, - dikkatimi toplayabiliyorum, - cansıkıcı olabileck bir konu canımı sıkıyor ve geçiyor, üzerinde düşünmüyorum, takılıp kalmıyorum, kendi kendimle beynimde açık oturum yapmıyorum, - kendimi eleştirmiyorum, mengeneye sokmuyorum, - dinlediğim şeyi çok net algılıyorum, radyodan cd.den yabancı kaynaklı bir şey, dinlerken özellikle pürdikkat durmama gerek kalmıyor, - geçmişten unuttuğumu sandığım, unutmaya çalıştığım anlar, anılar :)gözümün önüne gelmeye başladı, ilginç bir şekilde artık beni rahatsız etmiyorlar , - yaptığım arınma çalışmalarının son iki maddede etkisi olduğunu düşünüyorum, - zerolimit kitabinı okudum,, sorularım var ?? J |