Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 02:05 PM   #36 (permalink)
saman
Teğmen

saman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 426
139 Mesajinıza toplam 1,060 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
saman will become famous soon enoughsaman will become famous soon enough
Standart Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası

hooponopono uygulaması bana kitabın bazı bölümlerinde çok ikna edici, bazı bölümlerinde ise yüzeysel ve yapmacık göründü..bu yüzden bende kendime bir alan açmak istedim ve kitabın son 15 sayfasına geldiğimde okumayı bıraktım.kitapta verilen bir iki web sitesini ziyaret ederek dr Joe Vitale ile tanıştım J birkaç kısa tanıtım konuşmasını dinledim.. tavırlar, konuşmalar, hitaplar, XXL.. tanıtım.. tanıtım.. sitemizdeki gibi ücretsiz hiçbir ikram J yok , bir demoya bile rastlamadım, her şey cash’ .. bu doğal olarak bende ne çağrıştırıyor : para için mi ?? her şey daha fazla para için tezgahlanmış olabilir mi.. ??
CMYLMZ’ın da dediği gibi ‘Herşey? içimizde,Sevgi? içimizde, KDV'si? –O da içinde, içinde’ durumu mu ??
(hoş, cem yılmaz kendiside hindistana vs. gitmiş, bizzat yerinde bu tip felsefeleri araştırmış, J )
sonra Dr. Hew Len üzerinde yoğunlaştığımı hissettim.. Doğru ya!!.. asıl kaynak Amerikalı Dr Vitale değildi ki, o da bir öğrenciydi.. asıl kaynak Morrnah Nalamaku Simeona ve Dr.Ihaleakala Hew Len idi.. hawaiili psikiatristler... bu birden kitaba bakış açımı değiştirdi :

‘’kitap sadece duadan bahsediyordu aslında ve ben her zaman dua eden birisiyim.. o halde ? %100 sorumluluk alarak, problem haline dönüşen anılarımdan özgürleşerek dua etmemde bir sakınca olabilir mi? Tabii ki hayırJ ‘’

"I" Am The "I".. diyor Dr Hew Len, başında, ortasında, veya herhangi bir yerinde ve sonuçta karşıma çıkacak olan yine ben’im. J

Şimdi kitabın son 15 sayfasınıda okuyup bitirebilirim,

(not: zararlı hale gelen ‘Amerikalı’ hatıralarım ile ilgili arınma çalışmaları yapacağım J )

işte böyle hissettim sevgili ismira :) taşlar bir oturoor, bir havalanoor :))

teşekkür ederim
sam;
saman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla