Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 04:48 PM   #16 (permalink)
Siyahça
Üsteğmen

Siyahça - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Siyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud ofSiyahça has much to be proud of
Standart Cevap: denedim ve oldu

Alıntı:
elector- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
madem merak ettiniz , söyliim ..loto kolonunu aldım , gözlerimi kapadım , ısrarla zihin ekranıma gelen sayıları işaretledim ..sadece "evet işte bunlar " dedim ve kolonu yatırdım .2 kolon :))
yallnız şunu da belirtmeliyim , o zihin ekranı var ya , siz hiç bir şekilde müdahele etmeden rakamları geçiiyor, sizin müdahaleniz olunca sonuç fiyasko oluyor .
şöyle ki , 13 rakamı geçti , ısrarla 13 rakamı , içinizden bir ses yok bu olmaz 14 tür derse bile aldırış etmeyeceksiniz.ikinci önemli husus , rakamın görünmesi için , asla kendinizi zorlamayın .. o anki ruh halinize bağlı olarak , bu beş dakika , bir saat, olabilir , hatta hiç gelmeyebilir de...gelmediginde de o ekrana siz müdahale edip , bir rakam asarsanız , kendinizi kandırırsınız..( ne zaman diye sordunuz, çekilişten 3 saat önce oynadım :).. o rakamlar zihnimde net bir şekilde görünmeseydiler , oynamayacaktım ..
konuyla alakası yok ama , sadece bir defaya mahsus olmak üzere , kaşık bükmeyi de başardım :)) bunu ne için yaptım ? olması mümkün görünmeyen olayları , sağlıklı bir beyine sahip her insan , bazı k u v v e l e r i kullanarak , YAPABİLİR...bu tür aktiviteler , insanın kendine olan güvenini oldukça arttırıyor .. bu deney , sonucunda şiddetli baş ağrısı geçirdim , ama benim için buna değerdi ...bükülme noktasından aldım kaşığı, gözlerimi kapadım , hafif hafif okşarken , bunun hamurdan yapılmış olduguna TAM İNANDIM.
30 dakika sürdü , sanki kolumdan , parmaklarımın uçlarına bir sıcaklık akıyordu . gözlerimi açtım , gözle görülebilir bir eğim verebilmiştim..sevinç ve baş ağrısı ile sabaha kadar , deliksiz bir uyku çektim..
ahanda şeyhimi buldum! o zihinde rakam canlanması durumu var ya, e bende o tür şeyler sürekli olur, ama ben kulak asmam hiç..püüüü kimbilir kaç trilyonu kaçırdım şimdiye kadar?! kaşık bükmeyi bir 10 dk ben de denedim, ama maalesef çabuk sıkılan bir bünyem var, sıkıldım bıraktım! (dedimki kendi kendime ' amaaannn şimdi kaşığı gözümle beynimle bükmeye çalışıp yorulmanın ne alemi var? istesem barnağımla iki dakikada bükerimki!)

Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!)
Siyahça isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla