22-06-2009, 05:20 PM
|
#40 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: saman'ın kalbi kadar temiz sayfası Alıntı: saman Nickli Üyeden Alıntı
From Dr. Len: (http://hooponopono.org/index.html)
I operate my life and my relationships according to the following insights: - The physical universe is an actualization of my thoughts.
- If my thoughts are cancerous, they create a cancerous physical reality.
- If my thoughts are perfect, they create a physical reality brimming with LOVE.
- I am 100% responsible for creating my physical universe the way it is.
- I am 100% responsible for correcting the cancerous thoughts that create a diseased reality.
- There is no such thing as out there. Everything exists as thoughts in my mind.
gayet mantıklı ve uygulanabilir.. :) (çeviriye ihtiyaç olursa çevirebilirim tabii :)) | bi çevirsene, yanmasın... (yabancı dilim var da utangaç olduğu üçün pek insan içine çıkmıyor kerata!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |