Alıntı:
CHANGE of LIFE Nickli Üyeden Alıntı
"Yazının başında da bahsettiğim gibi, bir çelişki var gibimi? biraz üstüne düşün bakalım.gerçekten ne istiyorsun.çünkü istediğin şey senin olacaktır :) " Evet haklısın aslında,bir çelişki var mış düşüncemde.Yazını okuyunca anladım,saol yardımcı olduğun için..ama tabii şu var.. Ben yengeç burcuyum hatta bu ayın 27 si de doğum günüm. benim gibi duygusal bir insan için ,çekim yasası ne kadar etkili?Herhangi bir olumsuzluk karşısında ben ne kadar olumlu adım atabilirim?Aslında cevabı da biliyorum.Her şey insanın kendi ellerinde...Başarıda ,başarısızlıkta.Negatif duyguları üzerinden kaldırırsan,Sana zarar veren şeyleri çöpe atarsan olur.Bu kadar basit.Evet ,,hayat mücadelen için bu böyle..... ama AŞK bambaşka bir şey.Onu kolay kaldıramassınız,kolayca kafanızdan silemessiniz,zarar verse bile sevdiğinizden dolayı onu düşünmekten mutlu olursunuz.Ne demişler aşk için ölmeli ,aşk o zaman aşk.. -) bu kadar da değil tabii..ama seven insan için,önce aşk gelir.Mutlu bir aşkla birlikte de olumlu tüm yaşam.Dünya üzerinize gelse sizi kimse yıkamaz..ayrılıkta ise sizi kimse mutlu edemez.. Bence olumlu düşüncenin en büyük düşmanı duygasallık.Eğer siz duygusal değilseniz hayatta başaramıycağınız bir şey yoktur.Duygusal iseniz başarı da o kadar azdır.. |
Sevgili arkadasım, daha önceki mesajlarımın birinde ben ne desem boş demiştim.tekrar ediyorum :) ne dersem diyeyim saenin hayatını ben değiştiremem.
Bir yaradanın olduğuna inanıyormusun bilmem ama eğer herhangi bir adla adlandırdığın inancın varsa(ki bütün yollar aynı kapıya çıkar.tek bir yaradan a) sence biz insanları yaradırken hımm yengeç burcuna duygusallığı biraz bol veriyim çekim yasası şunda işlemesin gibi bir şey düşünmüş olabilir mi?Bir insanın diğer insandan farkı olabilir mi? hepimize yaradanım tarafından verilen güzelliklerden bahsediyorum burada.yani birimize çekim yasası işlerken bir diğerine işlememesi gibi birşeyi düşünerek bizleri farklı yaratmış olabilirmi yaradanım? Duygusuz insan diye birşey yoktur :) bütün insanların duygularıvardır ki bu bizim en değerli varlıklarımızdan biri.yani onlar bize aslında şu anda ne olduğumuzu ve hayatta nereye gittiğimizi gösteren gözlerimiz gibi.eğer değişime başlamak istiyorsan tavsiyem oku.kişisel gelişimle ilgili bir çok kitap var forumda tavsiye edilen.içeriklerine bak ve istediğin kitaptan başla.sana onu düşünmekten mutlu olma diyen varmı? yok. ee peki şimdi mutlu musun? o mutlu yaşam aşkla filan da gelmiyo onu söyleyeyim:) yani tek basına yetmiyo diyeyim.mutlu olmanın en birinci yolu kendimizi sevmemiz ve kendimize değer vermemiz.lütfen kendini dinle kendini keşfet ve ve kendini sev.
Olayı bambaşka bir çerçeveden de anlatabilirim.cümlelerin şu anki durumunu açıkça anlatabiliyor.kendini nasıl hissettiğini... ve bundan memnun olmadığının da farkındasın aslında.hem birşeyler yapmak istiyor hem de istemiyorsun :) değişim kararını verdiğin zaman başlar.ve zaman çok değerli asla boşa geçirmemek gerekir :)
Sana şu kadarını söyleyeyim; gerçekten seni anlayabiliyorum :) ve kendin için birşeyler yapmaya başla.ancak böyle mutlu olmaya baslayacaksın.
ayrıca aşkı kafandan yüreğinden sil diyen var mı? kararını ver ve harekete geç. ya geride bırak ve hayatına devam et. dikkatini çekiyorum bak geride bırak diyorum sil demiyorum :) yada onunla tekrar beraber ol.neyi seçeceğine sen karar vereceksin ama hangisini seçersen seç şu anki bakış açınla huzuru bulamazsın.kendini sev :)
Sevgiler...