Cevap: denedim ve oldu Sohbetler çok hoş teşekkürler Siyahça...(Ya şu nikini değiştirsene sen nedense bu niki seçtiğin için hep karanlıklarda kalacakmışsın gibime geliyor.
Sana uyan bir nik ancak ancak BembeyazNeşeli olurdu .)
Gelelim benim konuma Bugun 23/06/2009 Salı Yani Dün On numara oynadım.Ama oynamadan önce sürekli sabahtan itibaren bende bir heyecan bir neşe bir mutluluk ikramiye bana çıkmışta öyle hissettiriyorum kendime herşey çok güzel ama çevremdekilere söylememek için zor tutuyorum. Kendimce planlarımı yapıyorum .Hem seneryoyu yazıyorum hemde yaşatıyorum kendime ;para çıktı ya iznimi aldım işyerimden.Tabi önce en çok çıkan sayıları araştırdım.Tabi o sırada internette 400.000 altı ikramiyelerin Kızılaydan üzerinin balgatdan ödendiğini okudum.Tek bunda sorun oldu nereden alacağıma karar veremedim :)(Sanırım sorun burdan kaynaklandı)Annemi araRkenki heyecanı yaşadım babamı yoldan çevirdim eşime haber verdim birlikte gittik parayı balgattan aldık bankaya gittim borclarımı kapattım.Kendime pırlanta yüzük aldım.Araba beğendim.Annemleri İzmirden getirttim.İzmirden ev aldım.Kendime iş kurmak için araştırmalar yaptım küçük çaplı hatta en son 383.000 tl çıkacak diye netleştirdim bile.bu yüzden 38 rakamını oynadım ve bu rakam çıktı ..Ankara çankaya'yada çıktı fakat bana değil:( Nerde yanlış yaptım diye düşünüp duruyorum sanırım dün sürekli bu konu üzerine yoğunlaştığım içinmi yoksa parayı nerden alacağım konusunda teredüte düştüğüm içinmi hiçbir şekilde olmayacak diye bir inancım olmadı sürekli oldu düşüncesiyle yaşadım...Ama yinede 6yı bildim buda bişey deyip seviniyorum napalım.Belki daha fazlasını tutturacağım dimi ama ;)Çıkan kişi güle güle harcasın onun için hayırlı olsun..
YardımlarınıZI bekliyorum..Teşekkürler... |