Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-06-2009, 11:51 AM   #28 (permalink)
elector-
Teğmen

Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elector- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: denedim ve oldu

Arkadaşlar , kardeşler ,
sanırım siz işin dalgasındasınız..ben çok ciddiyim..şu kaşık bükme meselesinde amaç, kaşığı bükmek değildi, o sadece bir araç...bunun farkındayız diyeceksiniz.. ama farkında olmak yetmez.uygulama yoksa , farkındalığın da bir anlamı yok demektir.
ayrıca ŞEYH filan da değilim..inançlı sade basit bir insanım....
şeyh olmak için , taşıdığımız bedenimizden sıyrılıp bambaşka alemlerde bambaşka zamanlara gidip gelme becerisini kazanmak , yer zaman sınırı olmadan , olaylara müdahale edebilme gücüne sahip olmak , gerekir..aynı anda bir kaç yerde olabilmek gerekir..
bu özellikler kolay kazanılır özellikler değildir..
35 yıl çöllerde , yerde biten otlarla beslenerek , sırf nefsini terbiye etmek için , o kadar zahmete katlanabilmek kolay mı?
ya da karanlık bir odaya kapanıp sadece günde bir zeytin parçasıyla 40 gün , düşünce okyanuslarına dalmak.. hangi babayiğit , ya da anayiğit ( bunu ben türettim :)) ) yapabilir ??
bunlar basit şeyler değil..
gelelim şu rakamlar meselesine....
düşünce gücü o kadar büyük ki , tarifini yapmak için kelime bulamıyorum..
o rakamlar , uygun bir ruh haline girdiyseniz, denizden yüzeye çıkıp , tekrar hızla denize dalan bir yunus balığı gibi yahut da bir balina gibi , bir anda görünüp kaybolur..onları yakaladığınız an , iş tamamdır.. bu , kendinizi zorlamakla filan olmaz... o rakamlar kendiliğinden gelir ..veya hiç gelmez.. ya da 6 hanenin sadece biri , ikisi üçü gelebilir..bu rakamları görebilmek için , siz , kendi beyninizde bir ekran oluşturursunuz bir yol verirsiniz..
ben , elektronik mühendisi olduğum / olacağım için , digital ekran seçtim. rakamları da yeşil renkli digital rakamlar olarak düşünüyorum .
siz roma rakamları olarak da düşünebilirsiniz.hayal dünyanıza kalmış :))
işin suyunu çıkarmadan , hepimize faydalı olabilecek düşünceler üretin ..en derin sevgilerimle..