biri isveç şurubu mu dedi......
kızım cep telefonuna beni isveç şurubu diye kaydetmiş
çoook işe yarıyor, 1001 derde deva gibi, zaten shamanic de yazmış, incelemek yetmez alıp kullanacaksın, biraz acı bir tadı var ama onu ben meyve suyuna sulandırarak katıyorum ve onun nefis harika bir kokteyl olduğunu düşünüp içiyorum, bu sıralar kefir içmeye başladığım için isveç şurubuna ara verdim, çünkü sütle birlikte alınmaması gerekli, herşeyin bir kararı var,
ama şu isveç şurubu ile ilgili anımı anlatmak isterim, babam sol yanından felç geçirip hastaneye yatmıştı, uzman norolog bir daha eskisi gibi olamaz dedi, kendini hazırla dedi, şok olmuştum, hemen 2 şişe isveç şurubunu aldım, beze döktüm önce boynunu yağladım bezi bağladım boynuna doktordan gizli tabii, ve sabah öğlen akşam ağızdan şurubu dayadım ölçülü bir şekilde
daha felç yeni gelmişti, ama 3 gün içinde babam kendine geldi ve doktora ver bir sigara bir şişe rakı demeye başlayınca doktorda çok şaşırdı, babama hastanede isim taktı sonra, 9 şiddetinde deprem adam diyeeee,
bende 9 canlıdır dedim, 7 si gitti daha 2 canı var yangınıda atlattı allah büyük bakalım daha neler göreceğiz, maşallah bana gene döktürdüm kusura bakma günlüğümmü sandım neee hadi ben kaçtım, benim anılar bitmez ben başka yerlerede yazdırırım soraaa kızmayın bana emiiii?