23-06-2009, 06:03 PM
|
#260 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI "Herkes kapısının önünü süpürürse, sokaklar tertemiz olur." Goethe Haydi arkadaşlaaaarrr!!... Haydi site halkı!.. Bu akşam kalabalık bir grup olalım ve güçlü bir temizlik yapalım... Ne dersiniz?... Hoop- arın... Hoop-arın... Hoop-arın... ... Hoooopp!...Arıııııınn! Herkese duyuralım, bilen bilmeyene söylesin!.. Konumuz : İşsizlik "Allah'ım, seni seviyorum. Benim içimde, dışarıda 'işsizlik sorunu' olarak görünen duruma yol açan ve tekrar eden hatıraların varlığını biliyorum. Sorumluluğu üzerime alıyorum. Özür dilerim. Şimdi bu duruma yol açan içimde her ne varsa sıfırlansın ve ışığa dönüşsün. Lütfen beni affet. Teşekkür ederim. Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim..." Haydi, yoklama defterini açıyorum; Saat 22'de kimler burada?..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |