23-06-2009, 09:34 PM
|
#97 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Sudem'ciğim, senin bu pratikliğine bayılıyorum inan!.. Ben de iki nokta'yı uyguladığımda sonuç aldığımı gördüm. Senin deneyimlerini okudukça da bir hevesleniyorum sorma... Fakaaatt, işte o kadar! Bir şey beni engelliyor, bir türlü yapmayı denemiyorum bile. Bak bunu aşarsam, hiç engelim kalmamış olacak... Aha! Ne yapıp edip şu engelden kurtulmuş, keyifle, kolaylıkla ve sebatla iki nokta yapan bana bağlayayım önce kendimi... | ya güzelim ben de sana hayranım şu yazılarından anlıyorum ki sen kaideli kurallı yaşayan bir insan sın..ben biraz deli fişek..Allaha emanet ederim işimi pek kendimi ayrıntılara takılmadan daha yüzeysel bakarım olaylara..ama sanki sen daha titiz mükemmel bir yapın var..pek sıkıntıya gelemem...çoğu işimi Allaha tevekkel ederim...çok incelemeden yaparım...Ama senin gibi ince zarif daha detaylarıyla ele almayı becerebilsem keşke..ben de sana hayranım ama yapım bu...her işim pratiktir |
| |