Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Şanal Beyi ilk defa izlerken oğlumu mutlaka merkezlerine götürmeliyim, o çocukluğundaki kötü anların silinmesi gerektiğini düşünüyordum..daha önce bir hanıma telefon açtım yine bir programda görmüştüm..beş günde binbeşyüz lira istedi..çok fazla geldi...kendi çalışmalarımı kendi kendime bulabbilrdim ama oğlumun acilen ve kısa sürede yardım alması gerekiyordu..benim çocukluğum çok güzel mutlu geçmişti..temel sağlam olunca sonraki sorunlar fazla etkilemiyor..o yüzden güçlü bir yapım var...ama oğlumun temel çürük.birde ergenlik kız arkadaş okul stres eklenince çok kırılgan hemen çöküveriyor..ben sürekli manevi destek olabildiğimce ama yeterli olmuyor...maddi yönden de kiralarımı mı alamama gibi bir durumum olduğundan nasıl gideceğimi düşündüm..ama çok istediğim için kendimi kuantum yaşam merkezinde ve Şanal Beyle tanıştığımızı hayal ettim.. o seminerlere katılmayı o anı yaşamayı hep imgeledim..nasıl oldu benim alacaklar gelmeye başladı ve hemen randovümüzü aldık.bir ay sonra sıra geldi...oğlula gittik şanal Beyle aynı hayal ettiğim gibi tanıştık..daha anne karnındayken yaşamayı reddettiğ çıktı lkbaşlarda..hala devam ediyor..kaç sene önce yaşanan babaanne ve dede arasındaki bir haksızlık olayı dahi çıktı ortaya..şu an oğlumun kız arkadaıyla yaşadığı bir olayı araştırırken..arkadaşlar hak yasası denen bir yasa var..sadece çekim yasasıyla çalışmıyor hayat.atalarımızdan özgürleşmek gerekiyor... |