23-06-2009, 11:34 PM
|
#114 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar iki nokta derken ne konular çıktı..ama zannediyorum ki her okuyan kendi hayatından bazı noktalar bulacak size belki ışık olacak..şimdi kendimizi anlatırken herşey o kadar güzel o kadar mükemmel ki..yeni tanıyanlar sanıyor ki biz çok zenginiz hayatımız hep mükemmeldi..sanki övünüyorum gibi işte egosunu tatmin ediyor gibi...hiçte kolay olmadı...ama başardığımız için anlatıyorum..demekki hep öyle devam etmiyor..bir zamanlar oğlumla kurban rolü oynarken mutlu olmayı seçtik..kahraman rolüne geçtik..demekki başardık...hayat değişebiliyor...bu benim kaderimmiş deyip arabesk takılsaydık..öyle devam edecekti..size tek tavsiyem acılarınızı çok büyütmeyin gözünüzde kabul edin kucaklayın size misafiir olduğunu bilin salıverin bırakın gitsin..siz bahsettikçe enerji o yöne gidecek sorumluluğunu kabul edip arınmayı da yeni öğrendim... | Canım benim ,hayatından kesitleri ilgiyle okudumm...kişisel gelişimim adına mutlu günler yaşadığım şu günlerde,senin gibi birisiyle tanışıp,şu an içimde olup bitenlere bire bir ayna olduğun için ,çok teşekkür ederim ...hepimizin hayatında güzelliklerin artarak, katlanarak çoğalması dileğiyle...
__________________ |
| |