23-06-2009, 11:39 PM
|
#284 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı: alestason Nickli Üyeden Alıntı
düşüncelerim dışında bu çalışmaya başladığımızdan bu yana yeni bir işe çok yaklaştığımı hisseder oldum ve istemsiz olarak bunu dile getirmeye başladım.rüyalarımda hep bu yönde. kendimde bu değişiklikleri keşfettim.
bu arınma çalışmasından sonra.ve bugünde kendimi harika hisettim :) | alestason'cuğum, hiç zorlamadan, kendiliğinden o hissediş ve kabul edişe doğru çekiliyor olmak, ne güzel ve ne kadar güven verici değil mi? Alıntı: duru79 Nickli Üyeden Alıntı
Acaba bu aklına gelen hatıraların bizimle bir bağlantısı varmıdır?Yani diyelim bana çalışma yaparken aklına gelen hatıra acaba benimde korkum olabilir mi? | Bunu ben de merak ettim canım, belki de vardır... Bak bu iyi fikir, alestason'u da unutmayalım, dördü birleşsin madem. Haa saman'ın kardeşi alez de var... Ohhooo, biz yemek işini iyice büyük tutabiliriz... Haydi cennetin kızı, sen ona göre planla organizasyonu.
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |