Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 12:53 AM   #118 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

eczacı olan yeğenim eczaneyi kalfası sayesinde iflas edip kapattı..moraller sıfır..oturup kalkıp birbirlerini suçluyorlar..çocuğu dışlıyorlar..ben de zor zamanlarında yanında olmayı severim kim olursa..yeğenim kendinii suçluyor..askere gitmeye karar verdi...bu arad ben de hem onları teselli etmek,hem de hayal kurdurmak için ileride tekrar eczane açacağını bu günleri anıp,güleceğimizi anlatıyorum.nereye bana düşman gibi bakıyor hepsi..çok gerçekçidirler..hayal mayal basittir onlar için..herşey somuttur..benimle dalga geçerler hayal dünyasında geziyor diye..ama şunu anladım ki sıkıntıda olan kişilere biraz olsun güzel olumlu bir olayı hayal etmelerini sağlamak o anda sanki düğmeye basılmış gibi bir etki yaratıyor.şiddetli olumsuz duygular yaşarken...bunu çok gözlemledim.askerlik için çok tedirgin huzursuz,askere dahi ben uğurladım.ona yeni pijamalar aldım.giyeceklerini ütüledim bavulunu hazırladım...çok güzel rahat bir askerlik yapacağını bu olumsuzlukları orda atıp, kendini daha iyi hissedeceğini anlatıyorum devamlı..beni pek dinlemiyor çok üzgün ama..başardığımı sonra anladım...askerden gelince evleneceğini mutlu bir hayatı olacağını sürekli düşünmesini sağladım..çocuklarda hiç hayal kurmaya yatkın değiller enişte inşaat mühendisi ablam öğretmen...mantıklı düşünürler..beni pek galaya almazlardı...dı diyorum.artık alıyorlar..başta eniştem..yeğenim askerliğini zaten yedeksubay olarak çok rahat yaptı..o kadar güzel geçti ki nerdeyse askerlikte kalacaktı..parasını biriktirdi.babasına ödemek için...askerlik bitti...babada o paraları biriktirdi tekrar eczane açıldı..çok hanım bir kızla evlendi...geçenlerde eniştem ablama diyormuş... o kötü günlerimizde kardeşin bize bunları söylüyordu.bende bizimle kafa buluyor karşımıza geçmiş...ama dedikleri hep çıktı...geçen yeğenimle balkonda oturuyoruz..teyze nasıl bu güzelliklergördün,nasıl bunları bana o kötü anımda düşündürdün..hiç bu günleri görürmüyüm derken dediklerini hep yaşıyorum...demek bir an olsun hayal kurmasını sağlamışım.düğmeye basınca gerisi geliyor...şimdi ne dersem bana inanırlar harfiyen uygularlar...şimdi çok güzel birkaç tane ev ve araba aldı..çok tatlı bir kızı oldu..maşallah çok mutlular..allah herkesi sıkıntısından kurtarsın...