Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Tüm iiyi dilekler ,olumlamalar,arınmalar için bu güzel emekleriniz için hepinize milyonlarca kez teşekkürler..İyiki varsınız.Sizleri çok seviyorum...
Buradaki arınmayla ilgili sabah güzel bir işaret geldi bana çok şükür :)
Kahvaltı ediyordum bi yerde;karşımda tv ama arka fonda bir radyonun yayını var..radyodaki kişi dinliyicilerden gelen mesajlarımı okuyordu yoksa gazete haberlerine yorum mu yapıyordu anlamayadım yalnız işsizlik sorunu ile ilgiliydi.Bizşeyler yakınan birisinin mesajı gibiydi sanki ee tabi konumuz işsizlikle ilgili arınma olunca hemen dikkat kesildim :) ve sunucunun söylediği şey çok ilgimi çekti....
"Siz hala işsizliğin var olduğunumu düşünüyorsunuz"
Aman Allahım dedim tabi yaa böyle bir sorun yokki hiç olmadı onu sürekli tekrar tekrar güçlendiren biziz.Bundan sonra
"Ülkemdeki herkesin Ülkemizin ve kendisinin hayrı için en yararlı işlerde çalışkan ,sağlıklı, mutlu, huzurlu insanlar olduğu için şükretmeyi seçiyorum...
dedim kendi kendime...
Teşekkür ederim..Önemli gelişmeler için dün ışıktan güzel haberler alacağımı yazdım ve devamı getirdi çok şükür.Bugünde Duru79 bugun veya yarın iyi haberler getiricek ve akşam işten eve serviste giderken işlerinizi niklerinize göre belirledim.:)
Işık ;enerji, aydınlatıcı veya elektronik üreten bir firmada olacak...
Duruda temizlik işiyle ilgili,,Şampuan sabun üretici gibi bir firma veya su ile ilgili bir firmada olacak gibime geliyor hadi bakalım hayırlısı :)
Sevgimle.. |