Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... sizlere kaç yıl önce gördğüm bir rüyayı paylaşmak istiyorum..genç bir kız var rüyamda ailesi okutamıyormuş.bu kız için çok üzülüyorum. çok ağladım katıla katıla desem yeridir..bu kızın yaşaması gerekli, okuması gerekli derken kanter içinde uyandım..ama ailesini de kim olduğunu da rüyamda çok iyi biliyordum..bu kadar netti rüyam..uyanınca kimler olduğu silindi hafızamdan...neyse gün içinde ara ara aklıma geliyor, çok etkilendim..kim bu kız düşünüyorum...oh çok şükür akşam oldu gün bitmek üzere seviniyorum.bir haber çıkmadı atlattık derken bir ambulans yanaştı apartmanın önüne bağrış çağrış ağlama sesleri..bir duyduk ki yan blokta çok sevdiğimiz bir abimizin kızı Bursa'da okuyordu..ordan gelirken trafik kazasında yanarak ölmüş ve ambulansın .içinde getirmişler..annesinin koluna girdim merdivenlerde ağlayrak çıktık.aynı rüyamdaki gibi herkes katılarak ağlıyor..dayanılması güç bir görüntü.hemen aklıma rüyam geldi...ağladığım okuması gerekli dediğim kız demekki bu kızmış..aynı ağladım sahneyi yaşadım..nur içinde yatsın..Allahtan geldiği için hiç bir yorum yapamıyorum.. |