24-06-2009, 03:12 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı
şimdi aklıma gelen bi rüyayı anlatayım bundan 2 sene önce görmüştüm .1 hafta sonra da gerçeğini yaşadık... ben o zaman İstanbulda ikamet ediyordum. rüyamda bursadaki eltimin abisiyle evli olan benim de çok sevdiğim SEVİNÇ'i gördüm. SEVİNÇ çok acılar içindeydi,doğum yapıyordu,ama çok üzgündü herkes ... sevinç gerçektende 2 bebek bekliyordu,tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı.ama ben onun doğum zamanını gerçekten bilmiyordum.bu benim için hatta ailemiz için çok acı bir zaman dilimiydi...çok güleryüzlü melek derler ya aynı öyleydi rahmetli...çünkü bebeklerini dünyaya getirdikten sonra kırmızı kurdelesi başında herşey gayet iyiyken birden beyin kanaması geçirip bitkisel hayata girmiş...bebklerinin biri oğlan biri kız..bebeğin birini göğsüne yatırmışlar belki geri döner umuduyla eltimin anlattığına göre gözünden yaş akmış ama yinede tepki verememiş...aynı anda hastanenin üst katında kayınpederi ağır hastalık kötü olandan yatıyormuş sevgili NEVZAT AMCA onuda kaybettik...aralarında sanırım 1 ay bile olmadı... benim genelde olumsuz rüyalarım gerçekleşiyor... |
Sevgili Akınyıldız, yazının sonuna genelde olumsuz rüyalrım gerçekleşiyor yorumunda bulunmuşsun fakat ölüm olumsuz bir şey değil. Herkes seçtiği ve olması gereken zamanda boyut değiştirir. Ölüm kelimesinin anlamı aslında yeniden yaratımdır. Neal Donald Walsch'ın bi kitabında ölüm ve doğum kelimelerinin yerine yeniden yaratım ifadesinin kullanılması gerektiği yazıyordu. Filanca (doğduğunda veya öldüğünde ) yeniden yaratıldı demeliyiz.
Ölüm aslında bu boyutta görevini tamamlamış ruhların boyut değiştirme, şekil değiştirme kavramına verilen isimdir. Ne yazık ki,birçokları zamanı geldiği için kendi rızasıyla ( bazıları bunun bilinçli olarak farkında olamasa da ) dünyadan ayrılma, dünyada tezahür eden bedeninden ayrılma durumunu ayrılık, acı, üzüntü ile bağdaştırdığı için olumsuz olarak nitelendiriyor.
"Herşey olması gerektiği gibi..." sözünü gerçekten kabul edip yaşadığımız an özgürlüğe, mutluluğa, koşulsuz sevgiye ilk adımımızı atmış olacağız. Tabi ki rüyalarımız da gerçek olacak;)
Sevgiler... |
| |