Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 04:02 PM   #34 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Derindeki Yara- Ruhu Korku ve Acılardan Arındırmak

46.Gün

Üzüntümü reddetmek yerine ondan dönüşmesini isteyeceğim.

Bu olumlama seçeneklerle ilgilidir. Çoğu duyguyu yaşamak zordur, bağlantılı olanları ise en zorlarıdır-kederin büyük ağırlığı, sevilen birinin saplanan acısı, büyük bir hastalığı öğrenmenin korkunçluğu. Bunlar uzun süreli duygulardır ve kolayca yok olmazlar. Bunları sonuna kadar yaşamak gerekir. Ruhunuz bu dönüşüm süreciyle iyileşmenizde yardımcı olabilir. Ruhunuza sizi ondan bağımsızlaştırarak acınızla uğraşmasını, gizli anlamını araştırmasını ve neşenin geri gelmesinin yolunu bulmasını isteyin. Üzüntünün ortasında yadsıyarak, uyuşarak ve baskılayarak acıyı reddetme içgüdüsü vardır ama bunlar sadece onun daha uzun sürmesine neden olur. Duygunuzu yaşayın, acı çekmek için değil ama ruhunuzdan rehberlik dileyin; dönüşüm her zaman olasıdır, hatta en yoğun durumlarda bile. Açık olun ve beklentisizce isteyin. Her yönden teselli gelmesini kabul edin. Gerçek Ben’inizin, ruhsal yolculuğunuzun bir parçası olması dışında üzüntü içinde olmayı istemediğini bilin.

47.Gün

Tüm acıları, enerji biçiminde serbest bırakmak olasıdır.

Bu olumlama nesnel olmakla ilgilidir. Hepimiz için, üzüntü çok özneldir. Acı yoğun olduğunda umutsuzluk ve vazgeçmekten, yoğun öfke ve mücadeleye kadar her tür düşünceyi açığa çıkartır. Bu yoğun keder, acı çekmekte olan kişiyi sarmalar. Yine de üzüntüyle başa çıkmanın nesnel bir yolu vardır. Bu, duygu ya da düşüncelere dalmamak ve tüm acıyı bir enerji olarak görmektir.

Gerçek iyileşme sağlayamayacak olan üzüntünün sesine kulak vermemeyi öğrenebilirsiniz. Bunun yerine içinizdeki en dengeli, sakin ve nesnel yere gidip acınızın kökenindeki enerjilerin serbest bırakılmasını isteyin. Ruhun dokunuşuna direnen, bağışıklık gösteren hiçbir koşul yoktur. Bunun için hızlı bir süreç şart değildir ama olabilir de. Enerji şifacıları her yerde bulunur bu yüzden bu görevi başkalarından yalıtılmış olarak yapmaya çalışmak zorunda değilsiniz. İlk adım nesnellik dilemektir; ruhunuzdan bu acı verici enerjilerin nasıl kaldırılacağı konusunda açık bir verecek biçimde duygusal karmaşadan sizi çıkarmasını isteyin. Daha sonra tetikte olun ve içinizden ya da dışınızdan gelecek rehberliğin belirtilerini bekleyin- her tür yardım yolu olasıdır.

48.Gün

Her tür üzüntü çekme gereksinimini serbest bırakacağım.

Bu olumlama kendinize iyileşme izni vermenizle ilgilidir. Ruhun acınızı dönüştürmek ve onu tamamen kaldırmak istediği kesindir. Ama sizin izniniz olmaksızın harekete geçemez, çünkü özgür irade her zaman ruhunuzca onurlandırılır. Üzüntünüzü sona erdirmek istediğiniz konusunda emin olmalısınız. İnsan, niçin ona yapışıp kalmak ister anlamak zordur ama bir biçimde acı size ikincil bir kazanç getiriyor olabilir. Üzüntü ‘ben’ in fark edildiğini, önemli ve dikkatlerin üzerinde olduğunu hissetmesini sağlar. Kendisine önem verilmesi ve zorluk ya da krizlerle karşı karşıya gelme gereksinimlerini doyuma ulaştırır. Ruhun iyileştiriciliğinin işin içine girebilmesi için (gerçi tamamen engellemek için yeterli olamazlar ama) tüm bu ikincil nedenlerin çözümlenmesi gerekir. Bugün üzüntünün uzamasına neden olan tüm gizli motiflere yapışıp kalmaktan vazgeçme isteğinizi ilan edin.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla