Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-06-2009, 06:01 PM   #35 (permalink)
elector-
Teğmen

Tesekkür: 17
40 Mesajinıza toplam 321 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elector- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: denedim ve oldu

[QUOTE=Siyahça;467991][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]elector bacım, ben dün anneme, eşime, kuzene, görümceye herbikese anlattım yöntemini...ama bir türlü gidip kolon almak kısmet olmadı nedense...o zihnimizdeki rakam panosunu da (öğretmen olduğumdan olsa gerek) kara tahta, ya da mevsim panosu şeklinde anlattım...[

hocam , ne kadar güzel.. bir türlü kısmet olmaması şu anlama geliyor : "amaaan , olur mu öyle şey..yanii şeyy.. belki olur da... ya olmazsa ? " cümlelerini kendi beyinlerinize yerleştirmiş olabilirsiniz bajım.. yani baştan KAYBETMEYE RAZIYIM. kaybetmeyi istiyorum . demiş olabilirsiniz.. tabi olasılıkları konuşuyoruz.. şimdi şöyle düşünelim : kupon doldurmaya filan değil de , nakit paralarınızı yarın loto bayiisinden alacağınız kesinleşmiş olsaydı , siz burada , KISMET OLMADI GİTMEK , dermiydiniz ?... demezdiniz.. gerçekleştirmeyi başaramıyoruz demek ki hocam..yanılıyor muyum ? ilginize teşekkürler , trinitron özelliği , çözünürlüğü maksimum seviyede zihin ekranları dilerim :))